“Met HalloZorg woon ik nóg prettiger”

zegt mevrouw van Dijk (83). Ook haar dochter is tevreden: “met HalloZorg weet ik beter wat mijn moeder vandaag gedaan heeft en hoe het met haar gaat. We kunnen makkelijker afstemmen met de zorg en ook met familie die verder weg woont”.

DIRECT INLOGGENBEKIJK VIDEO

Hoe werkt HalloZorg?

Het werken met HalloZorg is leuk en eenvoudig. Met de 3 simpele stappen hieronder kunt u direct aan de slag. En komt u er niet uit? Dan hebben we handige filmpjes, veelgestelde vragen en een helpdesk om u te helpen.

1

AANMELDEN

Maak een account aan om te starten met samenwerken.

2

INLOGGEN

Zodra u een account heeft kunt u meteen inloggen.

3

INRICHTEN

Maak HalloZorg klaar voor gebruik zoals u dat wilt.

Wat kunt u met HalloZorg?

HalloZorg gebruikt u voor het afstemmen van dagelijkse, praktische zaken met uw sociale netwerk.
HalloZorg is niet bedoeld voor het delen van medische informatie.

GEDEELDE TAKENLIJST

Stem samen met de uw netwerk praktische zaken af, zoals klusjes of boodschappen. Uw netwerk kan u zo gemakkelijk helpen met praktische zaken.

BERICHTEN DELEN

Heeft een kleinkind zijn zwemdiploma gehaald of heeft u een leuk uitje gehad? Deel het met een berichtje en een mooie foto.

GROEPSAGENDA

Plan gezamelijk wie er meegaat naar een bezoek of een afspraak. Iedereen in uw netwerk heeft inzicht in afspraken.

NETWERK OVERZICHT

Een overzicht en de contactgegevens van iedereen in uw HalloZorg netwerk. Handig voor u en uw naasten.

Aan de slag!

Met behulp van onderstaande video’s, bent u super snel in staat om HalloZorg te kunnen gebruiken.
Wacht daarna tot u wordt uitgenodigd door ZNWV om met HalloZorg te gaan starten.

Account aanmaken

Uitleg over het proces van het aanmaken van een account.

Inloggen

Inloggen en het opnieuw instellen van uw wachtwoord.

Persoonlijke pagina

Contactgegevens en het kiezen van een profielfoto.

Zorgnetwerk

Mensen toevoegen aan uw zorgnetwerk.

Takenlijst

Taken aanmaken en bij mensen neerleggen.

Groepsagenda

Afspraken aanmaken en inplannen met anderen.

Berichten delen

Berichten en foto’s delen met de mensen in uw netwerk.

Veelgestelde vragen

Beginnen is lastig. Dat snappen we goed. Hieronder vindt u een overzicht van veelgestelde vragen en de bijbehorende antwoorden. We hebben er vertrouwen in dat er een oplossing voor uw vraag bijstaat.
Mocht u er niet uitkomen, vraag dan uw buurman, buurvrouw, kleinkind of kennis om hulp. U kunt ook altijd contact met HalloZorg opnemen.

Aanmelden

ZNWV heeft de HalloZorg applicatie ingekocht. Daardoor kunnen medewerkers, bewoner en naasten de applicatie gratis gebruiken.
Ga naar ‘Inloggen’ en vervolgens naar 'Wilt u zich aanmelden?' om uzelf aan te melden. Vul uw gegevens in en u ontvangt direct een e-mail om uw account te bevestigen.
Soms komen de mails van HalloZorg terecht in de spam-box. Als dit het geval is, kan je dit vaak voorkomen door HalloZorg toe te voegen aan je contactenlijst of de mail te markeren als "Geen Spam".

De applicatie

Je kan HalloZorg via je internetbrowser ook eenvoudig gebruiken op je smartphone of laptop. Het wordt aangeraden om HalloZorg via de ZNWV tablet te gebruiken.
WhatsApp wordt vaak gebruikt voor het afstemmen van zorg. WhatsApp is makkelijk in gebruik, maar niet veilig en beheersbaar. Met HalloZorg heb je een oplossing die net zo eenvoudig is in gebruik, maar die specifiek is ontwikkeld voor zorgorganisaties: veilig, overzichtelijk en beheersbaar.
Op deze website vindt je allerlei filmpjes, die je helpen. Ook kun je contact opnemen via de knop "Contact" in het menu.
Nee, HalloZorg is een webapplicatie en werkt vanuit de browser. Elke recente browser (bijvoorbeeld Chrome, Safari of Firefox) wordt ondersteund.
HalloZorg gaat zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens. Alle gegevens worden via beveiligde verbindingen verstuurd. Onze servers staan in Nederland en zijn goed beveiligd. Ook worden er regelmatig back-ups gemaakt. Al uw gegevens zijn adequaat afgeschermd en beveiligd.

Contactpersonen

Met de ‘+’-knop in de contactenlijst kunt u zelf nieuwe contactpersonen uitnodigen voor uw netwerk.
U kunt zoveel contactpersonen uitnodigen als u wilt, er is geen maximum.
HalloZorg stuurt uitnodigingen en updates via e-mail. U kunt geen contactpersonen uitnodigen die geen e-mailadres hebben.
HalloZorg is gericht op de afstemming van de dagelijkse zorg. U kunt iedereen uitnodigen die bij de dagelijkse zorg betrokken is, ook de zorgprofessionals.
Als u zelf beheerder bent kunt u een contactpersoon ook beheerder maken.
Ja, alle contactpersonen hebben toegang tot alle informatie. Het is daarom niet de bedoeling dat er medische informatie gedeeld wordt.

Contact opnemen?

Heeft u een vraag? Kijk dan eerst bij de veelgestelde vragen:

VEELGESTELDE VRAGEN

Kunt u het antwoord hier niet vinden? Of heeft u een opmerking of suggestie? Dan kunt u contact opnemen via onderstaand contactformulier of u kunt ons bellen op 06 8229 3116. Wij streven ernaar om binnen twee werkdagen te reageren.